18 Ağustos 2006

BABYSHAMBLES'DAN HAMLE

Babyshambles dağılıyor mu? Pete Doherty ve Carl Barat yeniden Libertines çalışmalarına mı başlıyor? Carl ve Pete beraber yemek yemişse Pete Kate Moss'u aldatmış olur mu?

Üçüncü soru hariç diğer iki soruyu birleştirerek sizlere mevsiminde toplanmış hormonsuz çilek kadar taze bir haber veriyorum şimdi. Shambles hayranları varsa kemerlerini taksın ki yudum reklamlarına dönmesin işimiz:

Babyshambles'ın ikinci albümü yolda. Hem de dokuz ay 10 gün beklemeye gerek kalmadan, Eylül'de doğuyor. Henüz on şarkıya dahi ulaşılabilmiş değil ancak "Beg, Steal or Borrow", "French Dog Blues", "I Wish", "The Blinding", "Fixing Up To Go" ve "Sedative" gibi şarkıların varlığı kesin.
Albümün adını da MTV News'tan öğrenmiş olup dikkat eksikliği nedeniyle şu anda hatırlayamamakta, dolayısıyla da paylaşamamaktayım. Ancak kim ki yardımını esirgemeyip beni hipnoz ederse bu devlet sırrına ulaşmış olacaktır.

Yine de sizlere bir kıyak geçip yeni şarkılardan "Beg, Steal or Borrow"u indirebileceğiniz yegane link'i tam da buraya koyuyorum: İndirin; kaçmasın!!

Bu arada unutmadan üçüncü ve sona sakladığım sorunun cevabını da vereyim. Magazin dünyasına hoşgeldiniz:
Kate Moss ve Pete Doherty bu haftasonu İbiza Adası'nda evlenmeye karar vermiş ve parti organizasyonunu çoktan tamamlamışlar. Eğer ki birinden biri sızıp kalmazsa tarihin önemli vakalarından birine tanıklık edeceğiz. Hayırlı, uğurlu olsun; bir de oğulları olsun...

Ekleme: Albüm adı "What Goes On Tour Stays On Tour". Hem aslında on şarkıya da ulaşmışlar; panik yok; dağılın!

Hiç yorum yok: