27 Nisan 2007

UFF ME UFFIE!

Mini mini bir kız doğmuştu
Ahlaksızın teki olmuştu
Aldım onu playlist'ime
Cik cik cik cik ötsün diye
Pır pır ederken canlandı
Dans pisti doldu taştı!

(Uffie'nin üzerimde yaptığı tahribat üstte de gördüğünüz üzere ilkokul şiirleri yazmaya itiyor beni. MSN iletilerimde Uff Me Uffie! yazdırıyor, etrafta cırcır böceği sesimle şarkılar söyletiyor.)

Öncelikle belirteyim, bu yazı tembelliğimden kelli normal tarihinden üç ay sonra yazılmıştır. Fakat bu üç ay içinde Uffie'ciliği hiç bırakmadığımdan ilk günkü kadar tazecik kullanabiliyorum kelimelerimi. Ve ulusal Uffie temsilcisi olarak bu ismi duymamış, çatlak çocuğun kırık çıkık melodilerine maruz kalmamış herkesi kanatlarım altında toplamaya niyetleniyorum.

1987 doğumlu Miami kızı 2005 yılında Myspace sayesinde Nebula patlamaları yaşadığı günden bu yana bir şekilde her Allahın günü sızıyor dans pistlerine. Önce Pop The Glock ve Ready To Uff geliyor; ardından Hot Chick ve In Charge. Henüz albümü çıkmamış bu çıtır soğan halkasının son şarkısı Dismissed ise yakın tarihte kulağımızda yankılanmaya başlıyor. Albüm çıkmamış dedim ama bu çıkmayacak manasına gelmiyor cicim. Yazın bol kıpraşımlı, elektrik yüklü bir adet Uffie kaydı bizi bekliyor olacak.

Uffie'nin tarzını şöyle anlatabilirim. Paris Hilton'ın az daha zekisini düşünün! En az Paris kadar "bitchy" yani "kaltak" bir kız kendisi. Üstelik alabildiğine ağzı bozuk. Şimdi genç dimağlara kötü örnek olmamak için İngilizce özünü bozmadan anlatacağım. Örneğin Hot Chick'de "I like this cold ass bitches I ain't ready to suck" diyerek yeni bir Lewinsky skandalına doğru yol alıyor Parisuffie; dokunulmazlığını ilan ederken yaklaşanı yakarım diyor Demet Akalınvari. Ya da Ready To Uff'ta olduğu gibi "Uffie'yim ben, kim sandın!" diye haykırarak yine yaklaşanı yakarım imajı çiziyor.

Gelelim şahsi favorim Pop The Glock'a. Bu şarkıdaki birkaç dizeyle "YÜRÜ BEAHH!" diyerek dinlemeye başlamıştım zaten Uffie'yi, ki kendisi "Benim işim bu, seksiyim tamam mı? - Anladıysan kes sesini. - Taş gibi vücudum var diye suç benim mi?" demekte olup Paris'liğini tam olarak burada kanıtlıyor zaten. Ancak işin içine sevgilisi Feadz'in (Feadz iz bangin!) elektronik düzenlemeleri girince Uff meretinin ufak tefek liseli bir çömezden çok daha fazlası olduğunu anlıyorsunuz.

Bu şirret hatunun keyfini çıkarmanızı ve karşılaştığınız her ortamda dansınızı esirgememenizi şiddetle tavsiye ederim. Hem kimbilir, belki canlısıyla karşılaşacağımız gün de pek yakındır. İşte o zaman "Partinin yıldızı benim, sana ne oluyor be kızım!" diye karşınıza çıktığında "Waç ya sayin' bitch!" deyin de havanız olsun. Sonra kavga çıksın; bize eğlence doğsun.

2 yorum:

uyumsuzpenguen dedi ki...

myspace sitesini ziyaret ettim bu hos hatunun fekat sarkıları download edilemiyor
mp3lerine nerden ulasabiliriz acabaa???

ezgi dedi ki...

illegal yöntemler kullanarak limewire gibi download programlarından indirebilirsiniz : )