14 Şubat 2007

ÖL VALENTINE!

Pek kıymetli okurlar, yazarlar, çizerler... Hepinizin sevgililer günün kutlar, sevgilisi olanların bu kutsal günde kapı dışarı çıkmamalarını dilerim. Sinirimiz bozuluyor, asabileşiyoruz mütemadiyen.

Kendi kendime Placebo'nun Taste In Men'inden "I'm killing time on Valentine's, waiting for the day to end" dizelerini mırıldanırken tüm aşıklara "Love Will Tear Us Apart" armağan ediyorum. Ühühü...

7 yorum:

Sera dedi ki...

haha hiç iplemem.
sevgilisi olana her gün sevgililer günü bi kere. olmayan için diğer günler gibi alelade bir gün. ama etraftakilerin nasıl sinirine dokunduğunu anlayabiliyorum :D

ezgi dedi ki...

hayatımın sauntireği: cansei de ser sexy - music is my hot hot sex

winmaker dedi ki...

o gün burnumun saundireği kırıldı valla üzerine parfüm sıkılmış güllerden. bugünümü seneye o gün için koku-savar burunluk icat etmek için geçiriyorum. (bir cümlede iki "için"in ne kadar iğrenç durduğunu görmüş olduk bu vesileyle)

ezgi dedi ki...

o zaman sana "das parfum" izlemeni öneriyorum sevgili winmaker. doyasıya senin intikamını alıyor orada kahramanımız...

winmaker dedi ki...

ohh ne güzel, konuyla alakalı film de varmış, daha ne isterim ki :)

imdb'de bir sürü film çıktı da, şu mudur acaba?

şahin. dedi ki...

sevgili ile dinlenilmemesini önerdiğim, aksi takdirde bu güzel günün içine edebilecek minik munzur bir şarkıyla dalıyorum konuya..tüm sevgililer günü romantiklerine:
Tenacious D - Fuck Her Gently

ayrıca messer chups demişsiniz, unuttuk sanmayınız, yeni konserler bölümümüzde bir miktar anlatmaya çalıştık efendim..şöle bir gezinip notlarınızı tutabilirsiniz, mutlu oluruz :)
sevgiler

ezgi dedi ki...

@ winmaker
ta kendisi işte, romantik jack the ripper...

@şahin
hazır sinemadan bahsetmişken tenacious d'nin jack black'ini de enmak lazım. ama sevgilinin mum ışığı eşliğinde seni yememesi için bu şarkıyı başka bir zaman diliminde paylaşmak da lazım.

uskidsknow takipçisiyim : )