11 Ağustos 2007

OH MON DIEU!

"Bilen bilir" girişleri yapmaktan nefret etsem de ta da şimdi kullanıyorum. Bilen bilir, Erlend Oye ve Jens Lekman'a karşı ayrı ayrı zaaflarım vardır. Hatta Türkiye'deki tek Oye fanı olmasam da en ateşli (ateşli derken?) Lekman hayranı olduğumdan eminim. Hatta tek hayranı da olabilirim. Neyse...

İşte bizim ikili sen toplan, Norveç'te festivale katıl, aynı sahnede Paul Simon çal! Lekman'ın güzide forumundan öğrendiğim bu haberi bir de videoyla birleştirerek kendisini favori filmim olarak addediyorum. Onlar "I Can Be Your Al" diye dans ederken ben I Can Be Your Ezgi diyerek eşlik ediyorum. Özellikle Erlend'ın danslarına, çakırkeyifliğine ve Jens'in efendiliğine dikkat ediniz. Elma şekerleri, gökkuşakları...

4 yorum:

arolilja dedi ki...

Jens eniştemizi Akçakoca Fındık Festivaline davet etsek. Onda bu prens, efendi edası varken öyle baba sanatçıların yanına yakışır diyorum ben. Öyle Radar Live, Rockn Coke falan olmaz, ne o öyle zibidi gibi :)

ezgi dedi ki...

Kendisine bu teklifi sunacağım, zaten Shirin diye bir şarkı yapmış yeni, bildiğimiz Şirin. Demek ki o da boş değil Türklere karşı.

dearjune. dedi ki...

1. jens lekman'i kimseyle paylasmam! :)

2. vakti zamaninda kendisine yeter artik, gel istanbul'a diye mail atmis idim. o da cok isterim ama nasil olur ki demis idi. yani biri cagirsa kosa kosa gelir. gerci su an amerika turnesinde.

3. do impossible things'te de gectigi gibi jens'e gore:
we'll never be impossible
like the parakeets in istanbul. sever istanbul'u gayet. hadi bakalim. saygilar.

ezgi dedi ki...

1. : )
2. gelecek bir gün. iki adım yer. zaten "kim ki o" şarkılarını da dinliyormuş, yerim.
3. o muhabbet kuşlarını ne zaman görmüş çok merak ediyorum.